No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

All Butikker

 • Naturtorvet

  NATURTORVET er en lokal friluftsbutik beliggende på den hyggelige gågade i Nykøbing Sj. Agade 12a i midten af naturskønne Odsherred. I butikken og på hjemmesiden finder du et udvalg af lækre vandrestøvler og -sko, soveposer og forskellige typer af liggeunderlag, rygsække, kogegrej, termokander, knive, fluestænger og tilbehør samt andet lækkert grej til forskellige naturoplevelser.

 • Konditorbager

  Vi bestræber os hver dag på at bage brød af højeste kvalitet til både den sunde livsstil og den søde tand. Og vi bliver ved med at holde fanen højt for det ædle håndværk og bager helst helt fra bunden med de bedste råvarer og uden alt for mange dikkedarer.

 • Dansk Tang

  Vi producerer fødevarer med oprindelse i Odsherred. Vores produkter, indeholder spise tang, der er høstet i vandet langs Odsherreds kyster. Med tang fra Odsherred, prøver vi at fortsætte den tradition Odsherred har, indenfor produktion af kvalitetsfødevarer. Dansk spise tang kan indeholde mellem 10 og 20 gange så mange mineraler, som grøntsager, og så indeholder det de nødvendige sporstoffer, vi har brug for. f.eks. kalk, jern, magnesium, natrium og jod. Det gør tang til en spændende fødevare og til et spændende krydderi i maden.

 • Din Herre Frisør

  Herre Frisør v. Musa er en rigtig herrefrisør lige midt i Nykøbing, hvor Musa har genskabt en gammeldags barbersalon – suppleret med lidt nyere maskiner, men bestemt et stemningsfuldt sted med god betjening og hyggelige omgivelser.

 • ARTA 22 (Galleri)

  Galleri ARTA22 er beliggende med den bedste placering på gågaden i Nykøbing Sjælland. Galleriets formål er at skabe nogle spændende og indbydende rammer, hvor de 6 faste kunstnere – og skiftende gæsteudstillere fra alle hjørner af kunstens univers – præsenterer kunst, der udfordrer og pirrer ved hvert besøg.

 • Taskepigen

  Jutta Harring startede TASKEPIGEN i Nykøbing Sjælland i 1975, og siden har TASKEPIGEN udviklet sig til en taske-kæde med butikker også i Holbæk og Kalundborg.

 • Odsherreds Landboforening

  Odsherreds Landboforening har kontor på Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing Sj. og udfører opgaver indenfor revision, regnskab, skat, bogføring, moms, forretningsudvikling, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, dødsbo, og ejendomshandler.

 • Bytrommen Bodega

  Bytrommen Bodega har løbende nye tilbud og arrangementer. Her vises bl.a. mange af de store sportsbegivenheder. Stedet har billard- og rafleturneringer, løbende arrangementer med mad og livemusik med forskellige artister.