Butik i Nykøbing?

Vil du åben din egen butik i Nykøbing Sj.?

 

Nykøbing Sj. er en spændende by som er i konstant udvikling, vi ligger som hovedby i Odsherred Kommune, en kommune med en stærk og udviklende profil omkring turisme, UNESCO Geopark Odsherred og Danmarks største sommerhuskommune med mere end 26 000 sommerhuse. Vi har et opland der i vinterhalvåret er godt 15 000 kunder, om sommeren er vil tilgengæld nærmere de 100 000 – der er altså tale om en by med et stort sæsonudsving, men bare rolig, vi er her hele året!

 

Nykøbing Sj. har en god sammensætning af butikker i dag, faktisk en bredere sammensætning end de fleste mindre købstæder, dette udgangspunkt vil vi gerne forstærke og derfor vil vi fortsat gerne kunne servicere vores kunder med nye spændende butikker, lækre varer og god service.

 

Nykøbing Sj. er en lækker by, den har et godt fællesskab og den har nogle dejlige kunder – hvad mere kan man ønske sig når nu du vil åben din egen butik…

 

Vi vil gerne være lokale, vi vil gerne som by differentierer os, vi vil ikke være gennemsnitlig, vi vil noget mere!

 

Er du også unik, og vil du skabe en unik virksomhed i en spændende by med fremtiden foran sig?

 

Så tag kontakt til os, vi tager gerne et kaffemøde – og så vil vi gerne være din sparringspartner hele vejen fra ide til færdig virksomhed i Nykøbing Sj., vi har en stor kontaktflade og et stort netværk vi samarbejder med lige fra kommune til turistorganisation, vi kender byens udlejere og adgang til mange fagligheder.

 

Er du være interesseret i at vide mere om Odsherred og mere om Nykøbing som købstad så kan du læse den seneste Detailhandelsanalyse her!

 

Hvis du fortsat er interesseret i at åben din egen butik i Nykøbing Sj. – så tag kontakt til os!